• Facebook

oudepastorij-verblijf-01
oudepastorij-verblijf-02

Verblijf

De Oude Pastorij vormt de unieke vakantiestek voor een weekendje uit met collega’s, vrienden of familie en biedt ruim slaapplaats aan 20 personen.

De Oude Pastorij telt 8 slaapkamers. Op het eerste verdiep bevinden zich 4 ruime slaapkamers die uitgerust zijn met een tweepersoonsbed en lavabo. Daarnaast is er ook een kamer met een stapelbed. Het eerste verdiep biedt op comfortabele wijze slaapplaats aan 12 personen.Op deze etage is een separate badkamer met bad en toilet aanwezig. 

Op het tweede verdiep bevinden zich nog drie slaapkamers met een ruime ontspanningsruimte met dubbelbed-bank, waardoor nog 8 personen onder de vernieuwde dakruimte kunnen slapen. Ook op dit verdiep is een badkamer met douche en toilet voorzien. 

Om wachtrijen aan de badkamers op de beide verdiepen te vermijden werd op het gelijkvloers twee toiletten en een derde ruime badkamer met dubbele lavabo en drie douchecabines voorzien.

Op het gelijkvloers bevindt zich één grote zaal  voor 20 personen met communicerende kleine zaal (10 personen), gezellige koffieruimte, lounge-corner met TV, groot overdekt en verwarmd terras, volledig ingerichte keuken, wasmachine en droogkast, grote zongerichte tuin. Afgesloten garage voor berging van fietsen en ruime koelcel. Op amper 50 meter bevindt zich een private parking.

Uiteraard is overal in en rond de Oude Pastorij gratis WiFi beschikbaar.