• Facebook

oudepastorij-seminaries-01
oudepastorij-seminaries-02

MOGELIJKE FORMULES: 

  • Recepties
  • Familiediners
  • Tuinfeesten
  • Allerhande feesten op maat

CONTACTEER ONS

Seminaries & feesten

Seminaries

Alle ruimtes op het gelijkvloers wordt gekenmerkt door unieke historische muurschilderijen. De muurschilderijen in de grote vergaderzaal voor 20 pers.(boardroom)  geven aan elke vergadering of bijeenkomst een buitengewone dimensie. Alle hedendaagse seminariefaciliteiten zijn aanwezig zonder afbreuk te doen aan de cultuurhistorische waarde van de vergaderzaal. Twee kleine vergaderruimtes bieden de mogelijkheid om zich met een beperkte groep even af te zonderen. Na een intense werkdag kan er in de gezellige loungecorner nog rustig na gekeuveld worden. Bij mooi weer kan men genieten van een lunch onder het overdekt verwarmd terras of even pauzeren in de prachtige tuin met uitzicht op boomgaard. 

Op het tweede verdiep en onder het oude dakgebinte van de pastorij bevindt zich nog een grote multifunctionele vergaderruimte voor meer creatieve en inspirerende vergaderingen. Deze vergaderzaal kan apart gehuurd worden.

De Oude Pastorij is zowel geschikt voor vergaderingen, dagseminaries als bedrijfsevenementen met overnachtingen.

Feesten

De Oude Pastorij is de perfecte locatie voor familiebijeenkomsten, recepties, tuinfeesten of allerhande feesten op maat. Naast een ruim overdekt verwarmd terras, biedt zowel de tuin als het terras de mogelijkheid om bijkomende tenten te plaatsen. 

De centrale zaal op het gelijkvloers met de historische muurschilderijen vormt een unieke locatie voor allerhande bijeenkomsten. Door het openstellen van de dubbele deuren kan deze grote zaal nog worden uitgebreid.